Saltar al contenido

Venjança por Claret, Andreu

abril 25, 2017

Descargar gratis Venjança en español PDF y Epub

 • Título: Venjança
 • Autor: Claret, Andreu
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 451
 • Año: 2017
 • Editorial:  Clásica #1124
 • ISBN13:  9788466421959
 • ISBN10: 8466421955
 • Categoría: NARRATIVA EN CATALÁN

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “Venjança” y está en idioma . El mismo ha sido escrito por el autor Claret, Andreu y tiene un total de 451 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de NARRATIVA EN CATALÁN y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Aileen O’Neill, trenta-tres anys, jove, atractiva, intel·ligent, advocada, és una dona que lluny de tenir-ho tot fuig del seu passat fosc a Milwaukee i es refugia a Alexandria per escriure una novel·la. L’assassinat del seu amic antiquari la implicarà en uns fets que mai hauria imaginat… Amb el rerefons del confl icte al Pròxim Orient i de la crisi de valors de l’església catòlica, Aileen intentarà recuperar el manuscrit que li havia estat robat al seu amic, posant en risc la seva vida. Un text presumptament d’Hipàtia que podria provar l’existència d’una conxorxa destinada a qüestionar la història del cristianisme. La policia egípcia, el Mossad, la CIA i un grup ultracatòlic radical s?involucraran en un thriller trepidant que arribarà fi ns a les mateixes portes del Vaticà. Claret Serra, Andreu Andreu Claret Serra. Periodista, nascut a Ax-les-Thermes (França, 1946), en una família de republicans exiliats, va començar a exercir la professió sota el franquisme, a la revista Cambio 16. Ha estat delegat de l’agència Efe a l’Àfrica subsahariana i a l’Amèrica Central, i director d’aquesta agència a Catalunya. Com a articulista, ha col·laborat en nombroses publicacions sobre temes internacionals, econòmics i socials. Ha participat durant més de deu anys a El Matí de Catalunya Ràdio, i ha estat professor de periodisme polític a la Universitat Pompeu Fabra. En els darrers anys, ha estat director de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i director de relacions externes del Grup Agbar. El secret del brigadista constitueix la seva primera incursió en la literatura.

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar