Saltar al contenido

Oceà Àfrica por Aldekoa, Xavier

junio 14, 2017

Descargar gratis Oceà Àfrica en español PDF y Epub

 • Título: Oceà Àfrica
 • Autor: Aldekoa, Xavier
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 292
 • Año: 2017
 • Editorial:  Editorial desconocida
 • ISBN13:  9788416915125
 • ISBN10: 8416915121
 • Categoría: HISTORIA DE ÁFRICA

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “Oceà Àfrica” y está en idioma Catalán. El mismo ha sido escrito por el autor Aldekoa, Xavier y tiene un total de 292 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de HISTORIA DE ÁFRICA y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Aquesta és una història de carreteres de terra, de viatges en autobusos desmanegats i de plats de mill compartits entre moltes mans. També ho és de les llàgrimes d’un veterà de guerra al Sudan del Sud, de la negociació d’una dot en un poblet sud-africà i de la fam desesperada dels nòmades de la Banya d’Àfrica. Des de fa més d’una dècada, Xavier Aldekoa recorre el continent africà i ha estat testimoni de guerres fratricides, de fams silenciades i del sorgiment de noves nacions. El reporter polonès Ryszard Kapuscinski deia que Àfrica no existeix i probablement tenia raó, però és clar que sí que existeixen els africans. Aquest és un llibre d’un periodista a l’Àfrica però també del riure, la ira, el ball, la mort, la festa i la vida en un territori de riquesa humana i cultural indubtables. Àfrica és un oceà. Un lloc inabastable i aparentment homogeni si s’observa des de la superfície, però divers i extraordinari quan ens submergim en el seu interior. Aquest és un llibre des de l’Àfrica. Xavier Aldekoa (Barcelona, 1981) és periodista, corresponsal de La Vanguardia a Àfrica i realitzador de reportatges de televisió per a diferents mitjans. Els últims anys ha cobert múltiples conflictes socials a Somàlia, la República Democràtica del Congo, el Sudan del Sud, Angola i Zimbàbue, entre d’altres. És cofundador de la revista de periodisme 5W i de la productora social i independent Muzungu. La seva tasca ha estat reconeguda amb el X Premi de Periodisme Solidari Joan Gomis, el VI Premio Letras Enredadas, el I Premi Revbela i el premi Buena Prensa a la millor sèrie de reportatges. És autor, també de Fills del Nil (Ara Llibres, 2017), una obra que recorre aquest riu majestuós des de les fonts fins a la desembocadura per descobrir-ne els habitants, les cultures i les tradicions, i també per denunciar la crueltat, la indiferència i la impunitat que s’hi pateixen.

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar