Saltar al contenido

La mort d’Olivier Bécaille, i altres contes por Manel Peris Grau; Émile Zola

mayo 22, 2018

Descargar gratis La mort d’Olivier Bécaille, i altres contes en español PDF y Epub

Información sobre el libro:

 • Título: La mort d’Olivier Bécaille, i altres contes
 • Autor: Manel Peris Grau; Émile Zola
 • Idioma: Catalán
 • Número de páginas: 272
 • Tipo de archivo: PDF | EPUB
 • Año: 11/1/2011
 • Editorial: Papers amb Accent
 • Otros datos: información adicional no disponible.
 • ISBN: Sin información del ISBN

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “La mort d’Olivier Bécaille, i altres contes” y disponible en idioma Catalán. El mismo ha sido escrito por el autor Manel Peris Grau; Émile Zola y tiene un total de 272 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato EPUB como en PDF.

Consideramos a este libro como un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo. La editorial es Papers amb Accent.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Relegats de manera injusta a un pla marginal durant dècades, eclipsats per la brillantor de la seva obra cabdal —la nissaga dels “Rougon-Macquart”— no ha estat fins aquests darrers anys que la crítica ha reconsiderat, fins a la unànime acceptació, la importància que els contes i les narracions curtes van tenir en la gènesi i el procés de composició de les grans novel.les de qui és considerat mestre indiscutible del naturalisme europeu. El recull que ara presentem, una mostra minça, eclèctica, alhora que meditada, n’és bon testimoni: d’entre el ventall de possibilitats s’han triat títols representatius de la personalitat polièdrica i inabastable de l¿autor. “L’atac al molí”, per exemple, va ser el conte que va proposar Zola per a les Soirées de Médan (conciliàbul literari que comptava amb la presència de Maupassant, Huysmans i d’altres), amb una magistral personificació de l¿ànima del molí. “Maneres de morir”, és una vertadera autòpsia social respecte les maneres d’assumir la mort per part dels diferents estaments de la societat, mostra magistral del punt de vista naturalista. “Madame Sourdis”, mostra la relació artista-art-societat, i és un petit homenatge de l’editorial a l’amistat entre Zola i Cézanne. “El capità Burle”, amb el rerefons de l¿acadèmia militar de Saint-Cyr, és la història d’una amistat en la que s’anteposa l¿honor i el deure, on els personatges són víctimes del caràcter en una mena de determinisme fisiològic. Finalment, “La mort d’Olivier Bécaille” és una de les millors mostres de com un conte pot esdevenir estilíticament rodó, prova impagable del sentit de l¿humor, l’ironia i la tendresa de Zola envers els seus personatges; aquest conte és potser el més reeixit de Zola.

Descargar La mort d’Olivier Bécaille, i altres contes por Manel Peris Grau; Émile Zola

Última descarga hace: 49 | Total descargas última semana: 1132 | Total de veces leído última semana: 1163

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar