Saltar al contenido

La gran teranyina. Els secrets del poder a Catalunya por Vinton, Roger

abril 12, 2017

Descargar gratis La gran teranyina. Els secrets del poder a Catalunya en español PDF y Epub

 • Título: La gran teranyina. Els secrets del poder a Catalunya
 • Autor: Vinton, Roger
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 394
 • Año: 2017
 • Editorial:  
 • ISBN13:  9788494601415
 • ISBN10: 8494601415
 • Categoría: CATALUÑA

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “La gran teranyina. Els secrets del poder a Catalunya” y está en idioma Catalán. El mismo ha sido escrito por el autor Vinton, Roger y tiene un total de 394 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de CATALUÑA y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Amb un enfocament crític i de gran angular, Roger Vinton estira els fils adequats per descosir les versions oficials i posar al descobert els orígens i els moviments dels lobbys empresarials i familiars més notoris del nostre país. El Barça, La Caixa, les companyies asseguradores, els magnats del ciment, el món del motor o la indústria farmacèutica, entre d’altres, són objecte de la seva investigació, que té la voluntat de revelar els mecanismes del poder que ens governa, però, sobretot, amb la intenció explícita de reconnectar el discurs mediàtic amb la realitat. La gran teranyina revela l’estructura opaca des d’on determinats agents exerceixen la força que els permet controlar fets i situacions que afecten diàriament la nostra societat. Aquest llibre ens permet, en paraules del seu autor, obrir els ulls i ser conscients de la immensa potencialitat de l’individu, alhora que ens convida a reflexionar i fer memòria per alimentar l’esperit crític i bastir una opinió pròpia. Una exploració profunda que canviarà la percepció que el lector té del seu propi país i també un manual de consulta que servirà de brúixola a qui s’endinsi en la selva del poder. Andreu Barnils – «En aquest llibre s’hi descriuen banquers, empresaris immobiliaris, cervesers, farmacèutics i membres de l’Opus Dei. Veiem dones riquíssimes gestionant el seu patrimoni i casos d’assassinats. I tot plegat és un intent d’explicar la gran teranyina dels rics catalans, les seves relacions endogàmiques, els seus jocs de bridge i els seus negocis globals.» Josep Asensio i Albà, Núvol – «El seu és un discurs contra el poder, que escriu els noms i cognoms de les persones que governen la nostra realitat més immediata. Com tants personatges que es mouen per la Xarxa, la seva identitat es manté desconeguda, però això no resta importància a les seves opinions, si de cas li afegeix una mica de misteri, a la manera dels superherois que s’amaguen rere una disfressa per salvar el món.» Albert Sáez, El Periódico – «Des de fa un parell d’anys segueixo a Twitter un avatar anònim que respon al nom de Roger Vinton. S’autodefineix com un «home com cal». De tant en tant publica al seu blog magnífiques semblances dels actors de l’Ibex 35, així com suculentes cròniques de les peripècies de la junta del Barça.»

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar