Saltar al contenido

La caixa negra por Pons Barrachina, Marc

julio 10, 2017

Descargar gratis La caixa negra en español PDF y Epub

 • Título: La caixa negra
 • Autor: Pons Barrachina, Marc
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 200
 • Año: 2017
 • Editorial:  Lo marraco #317
 • ISBN13:  9788499758282
 • ISBN10: 8499758282
 • Categoría: NARRATIVA EN CATALÁN

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “La caixa negra” y está en idioma Castellano. El mismo ha sido escrito por el autor Pons Barrachina, Marc y tiene un total de 200 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de NARRATIVA EN CATALÁN y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Lleida, 2010. Dia dels Sants Innocents. Les portades de la premsa destaquen la mort del cap de Personal de la Caixa d Estalvis i Mont de Pietat de Lleida, la Pia Lleidatana. No és una innocentada. Sabí Carròs ha mort al peu del canó, assegut al seu despatx. A l entitat es disparen totes les conjectures possibles. Un home amb una extensa col·lecció d enemics: sindicats, directius… L assassinat és una hipòtesi probable. Mentres, la Pia Lleidatana està immersa en una operació de fusió. Amb dos caixes més. Una operació milionària que oculta una trama de lluites personals pel poder. Martí Morella Neeskens , un empleat anònim un tant se me n fot com n hi han tants es converteix inesperadament i involuntariament en la clau de la trama. I amb una ironia sorneguera que ratlla el cinisme la que gasten la gent que han tastat el gust amarg de la derrota relata els fets que desenmascaren els actors de la trama. Hipoteques i Preferents són la punta de l iceberg d un submón de tèrboles pràctiques – xantatges, mobbing, crims que s oculten sota la capa de llustre de l entitat. Marc Pons (Lleida, 1966). És escriptor i articulista de divulgació històrica al digital El Nacional. cat. És també gestor cultural independent especialitzat en patrimoni històric. Llicenciat en Humanitats (UOC), Màster en Gestió Cultural (UOC) i Doctorand en Història Moderna (UAB). Premi accèssit de la Societat d’Estudis Històrics (IEC) Sant Jordi 2014 per la tesi d’investigació La família, la casa, l’obrador i la terra; en la crisi i en la revolució dels Segadors (1592-1652) . Ha treballat durant 27 anys en una entitat bancària, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat en la xarxa d’oficines.

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar