Saltar al contenido

Esperant els robots. Mapes i transicions polítiques: algunes idees sobre l’endemà por Juliana, Enric / Palà, Roger

junio 19, 2017

Descargar gratis Esperant els robots. Mapes i transicions polítiques: algunes idees sobre l’endemà en español PDF y Epub

 • Título: Esperant els robots. Mapes i transicions polítiques: algunes idees sobre l’endemà
 • Autor: Juliana, Enric / Palà, Roger
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 98
 • Año: 2017
 • Editorial:  Editorial desconocida
 • ISBN13:  9788498887822
 • ISBN10: 8498887828
 • Categoría: CATALUÑA

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “Esperant els robots. Mapes i transicions polítiques: algunes idees sobre l’endemà” y está en idioma Castellano. El mismo ha sido escrito por el autor Juliana, Enric / Palà, Roger y tiene un total de 98 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de CATALUÑA y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls. Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d’un temps de transició. La conversa es desenvolupa en tres grans eixos. La victòria de Donald Trump i les implicacions de la nova mirada de la política nord-americana sobre el món i, en especial, sobre Europa. Aquest ascens coincideix amb una tendència econòmica de fons que ha arribat per canviar-ho tot: els robots, l’automatització. Segons l’ocde, aquest model productiu farà perdre dos milions de llocs de treball a Espanya. Juliana també analitza el moment polític d’una Espanya que ha redescobert la política amb gran intensitat durant els últims anys. El 15-M, les seves rèpliques i l’emergència de Podem són molt presents en la conversa. Finalment l’autor reflexiona sobre el procés català. Separatista amic de Podem per a la caverna, i «criptoespanyolista» segons alguns independentistes, Juliana aporta una mirada crítica sobre una Catalunya que veu «plena de propaganda». Fill d’uns temps en què l’independentisme no figurava en l’agenda, Juliana no descarta la independència com una possibilitat real de futur. Però recela del «tenim pressa» i de determinades hiperventilacions del que considera que podria esdevenir un «regionalisme excitat».

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar