Saltar al contenido

Cura’t des de dins. El que la ciència sap ara del poder curatiu de la ment sobre el cos por Marchant, Jo

mayo 6, 2017

Descargar gratis Cura’t des de dins. El que la ciència sap ara del poder curatiu de la ment sobre el cos en español PDF y Epub

 • Título: Cura’t des de dins. El que la ciència sap ara del poder curatiu de la ment sobre el cos
 • Autor: Marchant, Jo
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 416
 • Año: 2017
 • Editorial:  Inspira #64
 • ISBN13:  9788415307587
 • ISBN10: 8415307586
 • Categoría: PSICOLOGÍA MÉDICA

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “Cura’t des de dins. El que la ciència sap ara del poder curatiu de la ment sobre el cos” y está en idioma . El mismo ha sido escrito por el autor Marchant, Jo y tiene un total de 416 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de PSICOLOGÍA MÉDICA y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

Heu salivat mai en veure (o imaginar) una llimona? Si és així, ja heu experimentat com la vostra ment domina el vostre cos. Aquesta interdependència entre ment i cos ha estat fins ara menystinguda i les seves possibilitats curatives només les han explorat les teràpies alternatives i les pràctiques populars. Però recentment científics de diversos àmbits han trobat proves sòlides que la ment influeix sobre el cos d’una manera més profunda i àmplia del que es pensava fins ara. Què hi ha de veritat en les medicines alternatives? Poden els nostres pensaments, creences i desitjos influir en la nostra salut? Podem entrenar el cervell per ajudar a curar el nostre cos? Jo Marchant ha viatjat pel món per entrevistar metges, pacients i investigadors que exploren el vast potencial que té la ment per curar. En aquest llibre descobrirem com la meditació protegeix contra la depressió i la demència, com les relacions socials augmenten l’esperança de vida o com els pacients es recuperen més ràpidament segons com se senten atesos. «Un acostament fascinant i instructiu a la medicina, ple de detalls molt humans, integritat i esperança.» DEBORAH BLUM

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar