Saltar al contenido

Closca de nou por McEwan, Ian

mayo 11, 2017

Descargar gratis Closca de nou en español PDF y Epub

 • Título: Closca de nou
 • Autor: McEwan, Ian
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 216
 • Año: 2017
 • Editorial:  
 • ISBN13:  9788433915412
 • ISBN10: 843391541X
 • Categoría: NARRATIVA EN CATALÁN

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “Closca de nou” y está en idioma Castellano. El mismo ha sido escrito por el autor McEwan, Ian y tiene un total de 216 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de NARRATIVA EN CATALÁN y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

La Trudy manté una relació adúltera amb en Claude, germà del seu marit John. Aquest, poeta i editor de poesia, és un somiador depressiu amb tendència a l’obesitat. En Claude és més pragmàtic i treballa en negocis immobiliaris. Els amants conceben un pla: enverinar en John. El motiu: una mansió d’estil georgià valorada en uns vuit milions de lliures que, si en John mor, heretarà la Trudy. Però resulta que hi ha un testimoni d’aquesta maquinació criminal: el fetus que la Trudy du a les entranyes. I en un triple salt mortal que sembla impossible de sostenir però que li surt rodó, Ian McEwan converteix el fetus en el narrador de la novel·la. Un narrador que, a banda d’observar des de primera fila els preparatius de l’assasinat del seu pare, filosofa sobre el món i la vida, llança preguntes incòmodes i s’ho qüestiona tot, mentre que les copes de vi –i d’alguna beguda amb més graduació– que va bevent la seva mare el fan marejar una mica. Closca de nou, amb traducció de Jordi Martín Lloret, és una barreja genial de comèdia negra, trama detectivesca i astuta reescriptura intrauterina d’un clàssic. Ian McEwan ha escrit un audaç experiment literari que és un autèntic tour de force només a l’abast d’un autor superdotat. Una novel·la rodona a ritme de thriller i trufada amb el millor humor britànic. «Revitalitzant i genial… Un exercici a la corda fluixa d’alt risc i executat de manera brillant» (Frances Wilson,Times Literary Supplement); «Una obra mestra. Reuneix tot el que McEwan ha après del seu ofici» (Kate Clanchy, The Guardian); Principio del formulario«Una novel·la intel·ligent, divertida i absolutament captivadora… Un petit tour de force en què McEwan desplega tots els seus dots narratius» (Michiko Kakutani, The New York Times).

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar