Saltar al contenido

Bèsties fantàstiques i on trobar-les (El guió original) por Rowling, J. K.

mayo 8, 2017

Descargar gratis Bèsties fantàstiques i on trobar-les (El guió original) en español PDF y Epub

 • Título: Bèsties fantàstiques i on trobar-les (El guió original)
 • Autor: Rowling, J. K.
 • Tipo de archivo: PDF/ebook/epub
 • Páginas: 293
 • Año: 2017
 • Editorial:  
 • ISBN13:  9788416367955
 • ISBN10: 8416367957
 • Categoría: LITERATURA ROMANTICA Y FANTÁSTICA JUVENIL

 

Aquí podrás descargar el siguiente libro que lleva por titulo “Bèsties fantàstiques i on trobar-les (El guió original)” y está en idioma Catalán. El mismo ha sido escrito por el autor Rowling, J. K. y tiene un total de 293 páginas de contenido. Puedes bajar este Ebook disponible tanto en formato Epub como en PDF.

Ubicamos este libro en el género de LITERATURA ROMANTICA Y FANTÁSTICA JUVENIL y consideramos que es un referente en su categoría. Disponible en descarga directa siguiendo el enlace. También es posible leerlo en línea, sin necesidad de descargarlo.

Este es uno de los muchos libros que tenemos en nuestra biblioteca de libros, los invitamos a explorarlos recorriendo todas los temas, entre los cuales se destacan, autoayuda, historia, novelas, infantiles, religión, ficción y muchos otros.

Resumen y sinopsis del libro:

J.K. Rowling et convida a endinsar-te en la nova era del Mon Magic Lexplorador i magizooleg Newt Scamander tot just ha acabat de fer la volta al mon cercant les criatures magiques mes rares i extraordinaries. Quan arriba a Nova York, preten fer una breu parada en el cami, pero quan la seva maleta magica desapareix i algunes de les besties fantastiques que hi duia sescapen per la ciutat, comencen els problemes J.K. Rowling, autora de la serie supervendes de Harry Potter, aclamada internacionalment, sestrena com a guionista amb Besties fantastiques i on trobar-les, que arriba a les nostres pantalles protagonitzada per Eddie Redmayne guanyador dun premi de lAcademia en el paper de Newt Scamander. Ambientada cinquanta anys abans que comenci la historia den Harry, i amb un repartiment de personatges excepcional, aquesta historia damistat, magia i caos es una esplendida narracio epica plena daventures.J.K. Rowling es lautora de la serie supervendes de Harry Potter, que es va publicar en angles entre el 1997 i el 2007 (1999 i 2008 en catala), i que va vendre mes de quatre-cents cinquanta milions de copies a tot el mon en mes de dos-cents paisos i en setanta-nou idiomes, i que va inspirar vuit pellicules supertaquilleres de Warner Bros. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benefiques: El Quidditch de totes les epoques i Besties fantastiques i on trobar-les (en benefici de Comic Relief); i Les rondalles del bard Gallard (en benefici de Lumos). Pottermore, el lloc web de lautora i on sediten els seus llibres en format electronic, es el centre digital del Mon Magic. Recentment, lautora ha collaborat amb lescriptor Jack Thorne i el director John Tiffany en lobra de teatre Harry Potter i el llegat maleit (parts u i dos), que es representa actualment al Palace Theatre de Londres. J.K. Rowling tambe es autora duna novella per a adults, La vacant imprevista, i amb el pseudonim de Robert Galbraith ha publicat tambe tres novelles policiaques amb el detectiu Cormoran Strike com a protagonista, que seran adaptades per a la BBC. Besties fantastiques i on trobar-les es el primer guio de J.K. Rowling

¿Cómo descargar el archivo?

 1. Crea una cuenta gratuita
 2. Descargar o leer en línea todos los libros disponibles que necesites.
 3. Cancela la cuenta en cualquier momento.
Descargar